Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till en underbar man...


Blommorna

Två blommor
Den ena en mycket vacker dubbelbladig GUL väldoftande ROS
Rosen symboliserade allt fint vi delat.. och det var så det började en gång när jag gav dig en liknade Ros och frågade om \"chans\"

Ett stort varmt kärleksfullt tack

Tack för allt du givit mig

Tack för allt du tagit emot

Tack för allt vi delat

Jag lämnar dig nu fri

Jag öppnar mig fri från dig

Jag känner så stark kärlek till dig Du underbara

Vår tid är förbi ..Jag går vidare NU


Den andra blomman en röd GERBERA med Grönt gräs format till ett hjärta

Den symboliserar flera saker

Dagen före dagen... Alla Hjärtans dag dagen
från mitt hjärta till ditt hjärta..

All kärlek vår kärlek lever i mig
All kärlek vi delat och delar allt detta kommer att värma mig
delas med andra
leva levandes i mig
Jag kommer att vårda det ömt

Gerbran får även symboliserar allt som ev kan komma...
....Kärleksfull härlig varm vänskap

Vi kysstes och sa hej vi hörs...



Ödmjukt varmt kärleksfullt tack till vårt vackra avsked
Vi möts igen..........







Fri vers av Humlan
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-13 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Humlan