Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärtnärvaro + bas=Varmt underbart


Jag



Val


Jag gjorde att val nu ska jag släppa alla mina kval...
Släppa allt som jag gjort/inte gjort i livet mitt som ibland är lite kalt o halt

Accepterar allt detta o Lämnar.. väljer ny väg
fast vet inte vart det bär ..
Kvar finns över Om du vill ha...?? en den ena en den andra vägen.

Jag har gjort detta förut och kastat det iväg..
...O har inte känt Nu som då...
-kanske glömde jag det viktigaste

Ska inte längre ...utan Jag gör...

Upplever Upplevelsen inne i mig

Känner den i mig Är där Var dag
ger mig =näring
den när mig, nu är det inte längre att VI

DET är JAG


Jag väljer mig själv.

Som musen till mig Sa:
Jag bestitter all den styrka jag behöver. Jag är tillräcklig i alla situationer.






Övriga genrer av Humlan
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-18 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Humlan