Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig tillbaka

Och hon la sin haka på hans axel.
Och han sa att hon passar där. Han andades hennes hår.
Hon såg ut genom ett fönster.
Efter det lät han henne aldrig komma tillbaka.




Fri vers av Tina-sol
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-24 22:14



Bookmark and Share


    Melona
du beskriver med

visst vemod i tonen

en längtansfull
känsla
av
något som aldrig kommer
tillbaka

det är fint stillsamt
sorligt

(och jag älskar hela texten)

men allra mest
\"han andades hennes hår\"
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol