Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är på resa längs Vättern. Stannade några timmar i Gränna. Åker strax norrut, får se hur det blir. Har många kartor i min kont. Det är en (gammal; GL) näver- kont, från Räjongen Långt Norrut * där jag är 8x fiskar vintertid, hypotetiskt. Är (extra; EA) lö


Varje veranda som är vänd mot Vättern.

Följande är ett (snabbt; ST) text-
experiment < et; ET. C är C – som i Charlottenberg *
som vanligt, S är S – som i Stockholm *
osv; OSV. Ånyo i apparaten, det är en Mac idag < if; IF. \\ ·
Lindrigt omkväde, gjort i ett *
brådrask, stor stress råder, norr *
om Gränna.
Är på resa *
längs Vättern. Stannade *
några timmar *
i Gränna. Åker *
strax norrut, vi får väl se *
hur det blir. Har *
lite för många kartor *
i min kont. Det är en (gammal; GL) näver-
kont, från Räjongen *
Långt Norrut * där jag är *
8x fiskar vintertid, hypotetiskt. Är (extra; EA) lögn-
aktig * idag – tydligen < tn; TN. Och *
hur var det *
nu *
det började |
> idag < ig; IG. Jo, som *
nyss, före denna (fullt; FT) logiska *
utsaga < ua; UA. Feels *
ändå *
pretty good *
to write this, äntligen < än; ÄN. Trots *
stressen, ganska okey < oy; OY. Gamle Zwed – observera *
e-formen, a-formen, många = manga form-
er finns det, förvisso < fo; FO. Yours *
sincerely < sy; SY. Tuus – vilken är, egentligen, den bästa *
hälsnings-
fras-
en, howdy? Luttrar, muttrande, just punktering < pg; PG. *




Fri vers av farbror zwed
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-25 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed