Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dra åt, ge efter


att springa mellan alla rum
leta i alla tomrum
osäkert letandes efter vad man skall finna

att hinna ikapp sig själv
rädd för att slockna
släcka sin egen hets till att komma ifrån och fortsätta

dra åt
ge efter
dra åt
ge efter




Fri vers av bulat
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-25 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bulat