Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att säga vad man tycker


Du ska bara säga vad andra tycker

Du ska bara säga vad den andre tycker
Annars blir det skrämmande
Alla är rädda för att öppna sig
Man borde ta om allt från början
Annars blir det bara en massa lögner
Som byggs ovanpå varandra
Tills man inte vet vad som är lögn eller sanning




Fri vers av JohanB
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-26 00:19



Bookmark and Share


    sunnanvind
Allför många gör så...men för egen del, aldrig! Bra skrivet!
2008-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Mitt i alltsammans måste man väl ändå veta vad man själv tycker och ha civilkurage att framhålla det, oavsett vad de andra tycker.
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

JohanB
JohanB