Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då jag ber dig, jag avskyr dig

ett liv

ett liv, ett andetag

en stund, en tanke

en eftertanke...



fastna inte hos mig

då jag ber dig...

jag behöver dig nära

jag vill höra dig prata



jag vill se dig känna



varför pratar du inte

då jag ber dig...

varför känner du inte

när jag ser dig...



jag borde inte ha låtit dig ringa

jag borde inte ha kännt

jag borde inte ha låtit dig se

jag borde inte

jag borde inte



jag borde inte



du fick se mina sår

du fick se mina ord

mina tårar

mina ögon

mina skratt

min musik



jag avskyr dig

sluta se mig



Fastna hos mig....




Fri vers av Lith
Läst 302 gånger
Publicerad 2008-02-26 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lith
Lith

Mina favoriter
23 minuter över fem.