Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att inte vara rädd om sina medmänniskor


Bränner

Du bränner människor

på löpande band.

men

Vem ska rädda dig

när du bränner dig själv?







Fri vers av Yenny
Läst 317 gånger
Publicerad 2008-02-27 10:36



Bookmark and Share


    Trast
Ganska mörka dikter...
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Yenny
Yenny