Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur sidenslöjor av regn







Ur sidenslöjor av regn


och glittrande nakna grenar


splittrar solen prismor



Leker på linjen


som följer min oklädda midja



Får mig att längta 


oskyldiga duvblå kyssar


som kittlar likt bubblorna i champange


på min hud



Och tårar som blänker kvicksilver


när de rusar i mod mot stupet


räddade i sista sekund


av dina olivfärgade händer













Fri vers av Plumflower
Läst 536 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-03 19:54



Bookmark and Share


  cecabom
oj, det här sveper runt ögonen när man läser. vackert, det känns nästan som om orden väntar på något.
2008-03-08

  FÖRBJUDENKÄRLEK
Du är helt magisk på att skriva! Verkligen harmoniskt! :)
2008-03-08

  Michaela Dutius
Så oerhört vacker..glider som sidfen mellan fingrarna...tar sig in i hjärtat och stannar kvar!
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower