Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara novell, ingen musik klar än.


Kapitel V

Accetonluktande fyllesvin
Sönderkarvade armar
plågad av ångest
pissregn från skyn

Dystymi, Melankoli och deppresion

Allt handlar om mig och min förvridna livsuppfattning

Allt kretsar kring dig och ditt förpestade liv

Allt handlar om självkontroll, att kunna ta en kniv
Och avsluta sitt eländiga skitliv

Dystymi, Melankoli och deppresion

Så begå för en gångs skull självmord
Låt ditt blod rinna
Låt ditt liv försvinna

Begå självmord




Prosa (Novell) av Kahrle
Läst 284 gånger
Publicerad 2008-02-27 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kahrle
Kahrle