Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är allt för mig.


Vad är underbart egentligen?

Livsnekad av sig själv.
Livet är ett fördärv.
Fördärv är ett förfall.
Förfall leder till död.
Döden kan vara underbart.
Likaså kan livet det.




Prosa (Novell) av Kahrle
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-05 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kahrle
Kahrle