Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kinabatangan

~~~


min röst har varit där


smekts av regnskogens fukta,
omslutits av dess gröna blad,
trasslats in i orangutangers mjuka päls,
spridits med vinden under näshornsfåglars vingar,
porlat med i livliga bäckars flöden,
tonat ut tillsammans med tropiska fåglars kvitter


för en liten stund var jag där,
ja, hela mitt väsen var där,



och nu ekar meningslösheten
framför tangentbordet åter




tom, tom, tom




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 579 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-28 10:46



Bookmark and Share


  Almagrundet
Träffande målat i ord om närheten och avgrunden till vår samhörighet med naturen och dess livgivande \"participation mystique\"
2008-02-29

  Carola Zettergren
Enastående välpoetat!!!
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan