Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara ensam o längta


Jag går utanför din dörr


Jag går utanför din dörr
Men jag se dig ej
Var är du min kära
Dig jag älskar så högt
Jag vet att jag kommer att älska dig
Älska dig hela livet ut
Men var är du
Jag har inte hittat dig
Var är du
Jag kan inte hitta dig
Jag måste hitta dig snart
Jag blir tokig annars
Jag blir tokig annars
Jag vill inte leva i ensamhet längre
Jag vill inte leva ensam
Men tills dess jag inte hittat någon
Kommer jag att leva ensam
Tyvärr




Fri vers av JohanB
Läst 312 gånger
Publicerad 2008-02-28 14:40



Bookmark and Share


    söötsnö
sorglig text..
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

JohanB
JohanB