Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte vad jag gör.....

Vet inte vad jag gör
Känner mig för skör
För att hantera en stör
Jag tar ett rör
och brer på smör
För att slå en stör
alldeles mör

Där fick du din jävel




Övriga genrer av eternity
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-28 18:29



Bookmark and Share


  korpfjäder
Humor! *S* Jag älskar såna här poesidrifter.
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

eternity