Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

Denna process i mitt sinne
den lämnar hos mig ett minne
av den tid som var
när du faktiskt var
en person som jag såg rar

Unik, udda, speciell

Du gav mig nya livsperspektiv
Du var till och med mycket konversativ
Fast ibland, stel som ett mikrofonstativ
och emellanåt lite konservativ

vad såg jag hos dig?





Fri vers av eternity
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-02 12:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Uppgörelse.
Det behövs ibland.
Och här har du klätt det i poetisk dräkt på ett förtjänstfullt sätt.
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

eternity