Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömd

Bortglömd
Tynar bort i mitt rum
Ingen minns mig
Lever bland tidningar och kläder
Ingen hör av sig
Allra minst du
Det här gör du mot mig
Men jag lastar dig inte för det
Du hör inte min smärta
Du hör inte min ångest
Du är där ute
Jag är här inne
Jag känner min smärta
Min ångest övervältrar mig
Jag kommer inte loss
Hur ska jag hjälpa mig själv
När ingen minns mig?




Övriga genrer av eternity
Läst 293 gånger
Publicerad 2008-03-08 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eternity