Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en sol som speglar sig i vattnet

Vi är
pulveriserade drömmar
mot
blöt
asfalt

Allt som
rinner
ner
i brunnen
är

förlorat




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-28 20:11



Bookmark and Share


    lillapoeten
Så skönt rytm och känslan är total. Vad mer kan jag säga? Så skör...
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan