Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesin är skriven på albanska, bara så ni vet de. Dom som kan albanska förstår den.


Lulja ime

Ti moj lule në atë saksi
Edhe si vjet po qelë përsëri
Vetëm ti mua hallin ma qanë
Kur të shoh un ty pranë
Shum halle tek ti i qaj
Veq tek ti e tregoj kët vaj
Nësë të këput dikush
Dhe un vetëm mbesë
At herë edhe un me ty do të vdes
Do të ringjallëm përsëri
Dhe me u bashkua un dhe ti!




Fri vers av Ali2
Läst 619 gånger
Publicerad 2005-06-05 00:46



Bookmark and Share


    indira
Me vjen mirë se ke shkruar edhe shqip..shum bukur..shum!!!
2005-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ali2