Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du mig...

Hej du, minns du mig??
Minns du den killen som torkade dina tårar som rann
När alla dina vänner och bekanta från dig försvann
När du stod i sorg?
Kommer du ihåg mig??
När jag blev förälskad i dig och sjönk i kärlek för dig.
Ja just de...de e jag!
Du värkar ha förändrats nu för tiden.
Du é inte den du var igår,
du é inte den jag en gång kände.
Du försvann från mig och kom aldrig tillbaka
Va va de som hände??
Jag ville bara hjälpa dig upp från den sorg du var
Jag ville bara med dig va\'...
Jag grät med dig när du var i sorg
Jag grät även när du var glad
Efter att få sätt lyckan i dina ögon.
Du kanske inte kommer ihåg mig riktigt..
Jag kanske räknas som vem som helst
Nu när du inte minns våra stunder,
När du inte minns vem du vände dig till
När du behövde nån vid din sida....
Nej, jag ville ej se dig lida,
Jag ville inte dig något illa.
Kommer du ihåg mitt namn
Eller é den redan glömd?
Jag kommer ihåg ditt
Och jag kommer alltid o ha den låst i mitt hjärta
Får jag en dotter någon gång i mitt liv
Döper jag henne efter dig
Fast du vänt mig ryggen nu.
Vart tog du vägen och varför??
Vad gjorde jag för fel??
Varför sitter jag i samma sorg som du en gång var??
Men de gör inget...jag önskar dig allt gott
Var du en går, vad du än gör
Och med vem du än lever livet med.
Kanske ses vi nån\' annan gång i livet igen
Kanske du minns mig då...
Sköt om dig...
Jag saknar dig så.....




Fri vers av Ali2
Läst 578 gånger
Publicerad 2005-09-20 22:17



Bookmark and Share


  Manal
Ali du har fångat känslor,tankar och drömmar som jag själv känne rigen mig i. En bra dikt som verkligen berör mitt innnersta. men ett litet tips bara om du vill, dikten skulel bli mkt bättre om du delade upp den is tycken. Annars kanon ! du fick mig att gå baåkt i tiden, då jag själv skulle ha kunnat skriav dessa ord. Tack
2006-02-13

    pepsitjej
Jag måste säga att den var så sorglig kärleks dikt..Lycka till du kommer finna din stora kärlek du är ung fortfarande...
2005-09-22

    indira
jag blir tårögd när jag läser det här..
Det du skrev berörde mig ohört mycket!
Shum bukur!
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ali2