Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna

Jag sitter här i mina tankar framför skärmen med cigg i handen. Tänker tankar som \" vem är jag?\" \" Jag vet inte längre vem jag är, vet du?\" Ja sån är jag...en grabb med oändligt många tankar och frågor men utan några svar. \"vad ser hon hos mig?\" svaret som jag får är alltid \"Det är min hemlighet, jag ser det som ingen annan ser\" vad är det hon ser? finns väl inget positivt hos mig? det enda jag har är dåliga vanor och svartsjuka. En svartsjuka som jag plågas av varje dag. Som sliter isönder mitt hjärta bit för bit. \"Det är så kallt\" hon svarar \"Prata inte, du kommer överleva.........du kommer överleva\" jag överlevde inte. Så tänker jag när jag tänker på döden...att det sista jag hör och känner är min flickvän gråtandes på min bröstkorg som ger mig hopp in i det sista. Så vill jag dö. Så vill jag dö...........




Övriga genrer av Society
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-01 04:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vill dö omgiven av de mina.
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Society