Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan från ovan.

Du är mig en gåva från ovan.

Sänd från pärleporten med uppdrag i hand.

En ängel så vacker ingen sett like till.

Med uppdrag i hand kom du till mig.

Du sade \"Jag är kommen för att rädda dig\".

Jag svarade \"Rädda mig från vad du vackra ängel?\".

\"Dig själv\" svarade hon med sorg i rösten.

Jag frågade \" Hur kan du rädda mig från mig själv?\"

\"Att stanna hos dig och älska dig som ingen annan gjort kommer rädda dig\"




Fri vers av Society
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-01 05:15



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Gåvan du gav var värd att ge. Tick tack.
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Society