Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad?

vad ser du när ingen ser på?
vad hör du när ingen annan lyssnar?
vad gör du när du är ensam?
vad vill du när ingen kräver?
vad önskar du som du inte kan få?
vad mår du när det är du som frågar?
vart går du för att förstå?




Övriga genrer av /N
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-01 14:49



Bookmark and Share


  aol
jag går in i mitt dktarjag och skriver bra tankeväckande frågor
2008-03-18

  Larz Gustafsson VIP
Det vill du inte veta.
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

/N
/N