Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagbok

Jag lånade ditt läppstift
tog på mig din klänning,guldskorna.

Guldklackskorna


Jag lekte stor,du log och gjorde varm mjölk.
Jag drack och såg min färg i dina ögon.

Kamratposten.
Posters,och färgade bläckpennor.


Pappa kom hem,skärholmen loppis rea.
Alla samlades,alla.


Jag blev äldre,jag var obekväm.
Vad ska vi göra med henne?
Hur ska hon förstå?


Modet förändrades,och ja köpte egna guldskor.
Dansade bort nätter,och stundtals även er.

Dansade bort alla.



Vackra gröna sverige,mellansverige.


Mellan



Sverige




Mellan mig.



Jag har varit många,men jag har aldrig varit din.








Fri vers av /N
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-03 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

/N
/N