Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fightern

Vågorna slår mot mina ögonlock
Det dundrar och susar
ljudet från snäckorna nere på botten blir outhärdligt
och mina fransar skakar.


Handflatan sluter sig och insidan sminkas med gropar
där sanden inte kan sippra ut.Den blir kompakt och formas
efter handens mjuka mall.


Magens mittpunkt blir stark,den reser sig över det andra
och skummet som bildas efter varje våg krossas utmed dess väggar.





Fri vers av /N
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-21 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

/N
/N