Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du lust det är ju lördag !

Tysta minuter
följs ofta
av

skrikande
sekunder

När man letar efter
mellanrum
då uppenbarar
sig

orden
på livspaljetten

Ta en öl eller två
om du tåler berusningen

Eller
möt
mig
i mörkret

med glansig blick
och

lust




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-01 17:53



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Här sprakar det förförelse..*L*..Snyggt../B
2008-03-01

  Carola Zettergren
Snyggt poetat!!!
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan