Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så jag känner


Allt runtomkring

Allt runtomkring, allt är uppbrutet
Allt ligger som is bakom mig påväg att smälta upp igen
Såren som började läka börjar sakta blöda och göra ont igen
Trots att det var jag själv som tog kniven och skar upp dem
så klandrar jag inte mig själv.
En frestelse, jag blev lockad och utav min blindhet som följde
gjorde jag som hjärtat ville och kunde inte tänka klart i dimman.




Fri vers av Jane
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-06-05 15:42



Bookmark and Share


  FrökenSvår
Rätt in i mig... här är jag ikväll.
2005-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Jane
Jane