Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prinsess inspirerade förstås


Tidens bläckhorn?









Som möter fjäderpennan

vilken skriver morgondagens

allra som mest finstämda visor

på notblad av kärlek?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-01 22:26



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vad vacker poesi
underbart
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP