Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Subtila härlighet...

 

 

om det är så

ok... 

känn dig försvarslös
och i nästa andetag glöm ordet

som ännu inte uppfunnits...

i alla fall inte i min värld

 

här du vet...

 

 

nu...  på rätt plats

 

...jag vet

för inget är som det ska
till och med lögnen letar efter bakdörren

medans fan själv dricker sangria
och dansar magdans

om det är något konstigt med det...
nej inte i denna delen av världen

så låt mig njuta nu

 

 

äntligen på rätt plats

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-01 23:53



Bookmark and Share


    Maria Malm
Måste le åt lögnen som letar efter bakdörren och fan själv som dricker sangria och dansar magdans..rolig bild!
2008-03-02

  Rolfsdotter
Oj,annorlunda, svävande, gillar strofen med lögnen som letar bakdörrar, njut äntligen av din plats, vilken det nu är...? Kram Backsippan
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt