Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med hjärtat tungt

Jag lyfter på hatten
skrattar åt katten
och härom natten
vill jag

tacka dig för

Jag spretar
med tankar
spikar och bankar
och gråter
med hela hjärtat

för en cancersjuk pappa
som aldrig kommer att få se sina barn
växa upp


Jag dricker
jag skålar
älskar och vrålar

Tiden är
turbo
och
människor
är inte byggda
för denna sortens
speed

Ett barn ler

stranden

Mamma ler
stolt
tillbaka




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-02 15:06



Bookmark and Share


  isa Larsson
oj va den berörde...otroligt sorglig ,vacker,de gav en känsla av allt i mitt hjärta.Tack för den läsningen.
2008-03-05

  ¤Anne¤
wow älskar denna texten!
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan