Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såg
jag det..



av natt av annat bär det rus och faller tätt intill

 

 

 

himlen
gick ner

lät

solen
driva

vilka känslor
mer

kan tala

månen
upp

 

jag vet inte längre
än

Det ligger ett vågbrutet olugn tvinnat i blicken 

 

Vad mer?

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 241 gånger
Publicerad 2008-03-02 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~