Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopp

 

som en vansinnigs smärta trasar inuti bröst
mask rosor spetsar fast
sig
mig säg vem klipper av dem lindar
in horisonten

den som skulle komma

väntar jag vänd
i tvivel

ge mig inte rätt!
att det kan dröja
än
tär kraft

bland kräldjuren pilen
i natten

löveld fuktig
jord

trasor
lyfter jag ut

mig
ur blodet som
tvekönats i smärtans
ormvind

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 604 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-27 10:34



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
\" ...som en vansinnigs smärta trasar inuti bröst
mask rosor spetsar fast
sig
mig säg vem klipper av dem lindar
in horisonten ...\"

Jag hatar väntan....

Underbart skriven!
2008-06-05

  vildvin
väntan är en smärtans ormvind....
i hopp finns tro
diktkjaget klyvs av motstridiga känslor
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~