Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska aldrig låta dej se

Jag ska aldrig låta dej se hur ont det gör.
Jag ska aldrig låta dej se hur mitt krossade hjärta skadat mej.
Jag gråter i smyg i regnet.
I regnet så att ingen kan se vad som är tårar och vad som är regn.
Jag ska aldrig låta dej se hur ledsen du gjort mej.
Hur mycket du betydde och fortfarande betyder för mej.
Jag ska aldrig låta dej se hur mycket mitt krossade hjärta skadat mej.




Fri vers av Bella.p25
Läst 177 gånger
Publicerad 2008-03-02 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella.p25