Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser en fråga

Jag ser en fråga i din blick.
Jag undrar så vad det är som rör sej i ditt huvud.
Jag ser en fråga i din blick.
Varför tvivlar du?
Jag finns här i gott och ont.
Jag ser en fråga i din blick, varför tvivlar du?




Fri vers av Bella.p25
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-02 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella.p25