Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besegrade

Vår kärlek är nu besegrad
tyvärr så kan man inte vinna allt
Hoppades bara på värme
men nu är allt så mörkt och kallt
Jag älskar dig Från det kan ingen hindra mig
Nu så är det dags för adjö, härmed så kan vår kärlek dö




Fri vers av Jane
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-06-05 23:28



Bookmark and Share


  kaldorei
Fin, bra ord du använt. känns sorglig....
2005-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Jane
Jane