Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min stora kärlek

När jag ser dig,
Är det som om jorden står still
Du är den jag lägtat efter,
Den som mitt hjärta velat ha
Jag gjorde allt om inte mer
För att du skulle se mig,
Jag ändrade på mig
Till någon jag inte ville va
Jag tröttnade på mig själv
Eftersom du inte ville ha mig
Jag troddde det skulle va lätt,
Att få sin stora kärlek
Men ack,
Det är det svåraste jag vet
Men jag tog till mod
Och vet du vad
Han blev äntligen min för en dag




Fri vers av Teldzziee
Läst 228 gånger
Publicerad 2008-03-04 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teldzziee