Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dej gillar jag

Det är dej jag gillar
Det är du som är underbar
Aldrig kan jag låta dej försvinna
Jag kommer alltid gilla dej
Och vad du än gör
Står jag alltid vid dej




Fri vers av Teldzziee
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-05 19:07



Bookmark and Share


    Maria Malm
Äkta vänskap i gulligt ordalag.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Teldzziee