Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cry a river

I can cry a river
I can love you
Or i can hate you
What do you want me to do?
If i cud choise
I wod choise to love you
Because thats what i do
And i will always love you
And sometimes i maybe hate you
And if i am sad i can cry a river
But i wod stil love you




Fri vers av Teldzziee
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-07 16:13



Bookmark and Share


    ThEAngel
Du skriver så himla bra
Jättevacker dikt<3
2008-03-08

  aol
jättevacker
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Teldzziee