Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårad

Varför sårade du mig
Varför slog du mig
Varför lämnade du mig
Jag blev ensam
Utan nånting kvar
Du tog allt
Försvann utan spår
Jag hatar dig för det
Du verkligen sårad mig
Du lämnade mig ensam
Med blåmärken stora som bollar
Ett brutet ben eller två
Är nåt jag inte kan förstå
Varför du gjorde så
Jag trodde du älskade mig
Men allt blev fel
Nu kan jag aldrig älska nån mer




Fri vers av Teldzziee
Läst 229 gånger
Publicerad 2008-03-05 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teldzziee