Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom långt nog

 

 

utan skjutvapen lär du inte komma långt
och att strypa motståndet
äger du inte kraft till

möjligen kan du dölja ilskan
bakom solglasögonen
men storleken på bågarna talar

där bakom laddar du om     ...siktar

synd bara att glasen är mörka
så förmörkade att det enda du ser
är dig själv

så skjut du det är du bra på
men förvänta dig inte plåster

 

gör som du brukar
sätt på dig solglasögonen
och slicka dina sår

du lär inte komma längre
när du endast ser

dig själv

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-05 22:00



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
vissa är verkligen helt uppfyllda av sig själva...fast jag tror att det finns en hel del självförakt bakom ett sådant beteende
2008-03-05

  Carola Zettergren
Bra poesi
med djup uti!!!
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt