Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku II










En gång var jag som
en vind genom någons hår
när jag kom förbi




Jag smekte kinden,
osynlig för alla som
nog aldrig var där




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-05 22:29



Bookmark and Share


  J A Nicander
Vackert känslomässigt intonande språk!
2008-03-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Mycket fin, smekande varm haiku.../B
2008-03-06

  katt.inc
Tycker om denna dikt, ursäkta haiku, haikuer, du skapar en fjäderlätt känsla.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP