Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorts glädje.. efteråt


 

lade mig grät
hade hört

dig

förstå men
sen


att du tackade mig
blev till

så mycket
inom
slog du in havet
i bäcken och
allt

rann

till




 




Fri vers av Rejja~
Läst 413 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-06 15:46



Bookmark and Share


  vildvin
tack för
denna dikt
för det den talar
om
en särskild kraft
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~