Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädra vingarna... flyg

 

 

det finns alltid ett ställe
en yta
att landa säkert på
en plats utan krav

där du äger sanningen

 

så sjunk i tystnad
bygg inte murar
krav att bestiga

var flygledaren
var fri

välj destination
och njut

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-08 00:11



Bookmark and Share


    Maria Malm
Frihet..underbar känsla i dikten..
2008-03-08

  Lena Krantz VIP
härlig uppmaning!
*spänner upp mina små men starka vingar*
2008-03-08

  aol
så fint ja alla har väl en plats någonstans inom sej att landa på
den här dikten gick rakt till mitt hjärta bokmärkes så klart
kloka ord i en fin poesi hela vägen
2008-03-08

  Rolfsdotter
Som ett ord på vägen,en tröst i natten, kram Backsippan
2008-03-08

  Maria Zena Viklund
mycket bra fångat, vackert!
2008-03-08

  mare VIP
...var flygledaren..var fri och njut....jag känner hur jag flyger fram i dina ord.....bra..
2008-03-08

  Sanningsägaren VIP
...
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt