Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Heroinpåtår-

Utsökta justeringar i livsformen, en sann genuin entusiasm.
En frusen furie som vill ha en heroinpåtår.

Poetens poesi en gryende triumf i geist.
En såsig sötnos med ett stereoimperium i bakfickan.

Fruset kokain i snöyra.
En milliard miniatyrer ett axiomideal.

Vid god vigör vi gör dig en favör.
Signaturmanualen en spegelpseudonym i dtt liv.

En mosaikmoskit är ett serum för mig.
Jag förför en ljusskygg marodör, delvis styckad och stympad.

Mental hygien i en genuinverifierad reflextion.
En ornamental orgasm i mitt organmemgran.

Ultravioletta strålar exploaterar sig i mitt anlete.
En oriental initialheiroglyf på din gylf.

Kopiös micropaus i makrokosmos.
Polisen som snöt sig innan han sköt sig, var osnuten.

En ordinär spottstyver är allt jag begär.
Hyenans djungeljuice såldes svart.

En oas i en ocean.
Och du är fri.

Med dig.
Av mig.




Övriga genrer av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-08 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777