Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skjut mig. men bara om du vill.

jag har hittat ett pengaträd. så sött. vi kan åka dit. men bara om du vill.
och såga ner det. om du har en timme över.
med min nya sedelkostym älskling. plockar jag upp dig.där du står och glittrar. där dina ögon. skjuter solkatter i svarta solglasögon.
och jag har en ful jävla cykel. och du har två armar. som gillar min mage.
och fingrar sötnos. du har pianofingrar som trummar. och skriver på ryggen. haha och jag har nått. jag kallar det godis. det som glöder i min ficka. och jag ger det till dig. om du vill. dollar älskling.
vi kommer aldrig dö. bara långsamt. under en lång tid. lite varje dag. under vårt pengaträd. om du vill. bara om du vill.




Fri vers av billy budd
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-08 20:22



Bookmark and Share


  opheliavampira
intressant formulerat, kommer att läsa mer av dig, absolut
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

billy budd