Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om vi alltid hade röda ögon

skicka det du har i handen min vän för
stegen är oändligt tunga här vid utkanten
jag kan ramla ner likt
en fågel som aldrig lärt sig att flyga för
ta på dig honom så att du inte fryser om
det vi såg du vet på tv men
inte visste något om

det syntes på dig att det skulle kunna likställas
med en lätt axelryckning
men om vi vetat hade vi inte pratat om någonting så tillsynes
vackert men svårt
med andras ord så
linda honom hårdare runt din kropp för
jag kan gå hem.




Fri vers av billy budd
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-08 01:56



Bookmark and Share


  stannar kvar
Återigen en facinerande text. Jag lägger till dig som skrivarvän så att jag hittar dig igen =)
2005-09-08
  > Nästa text
< Föregående

billy budd