Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ger upp

allt jag inte vill
jag vill ha dig
så jag ger upp allt annat.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-09 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS