Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärna med extra Volt







Där står jag och vickar 

på tårna i japanska boots



Väntar på att vara nått annat

nått mer, nerver som vibrerar

utanför Tyler Durden-kartongen



Väntar som sanden

på hetsiga sommarvågor

att skölja över



När dagen slagit på nattbelysningen

och skruvat i en stjärna

med extra Volt



Så som havet värmer sandkornen

och slipar stranden silkeslen

likt strömmen vid Alassio när solen gått ner



kanske väntar jag på passion 

eller sommarns berusande magi

med sanden att sila mellan tårna









Fri vers av Plumflower
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-09 15:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
stillsam- längtande- frågande- är ord som kommer till mig när jag läser dikten.
Väl skrivet!
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower