Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

my life . 2

misshandel o sorger vafan är det för ett jävla liv ?
jag önskar att ljuset bara kan hitta hit .
jag är krossad , jag har förlorat mig själv ,
jag har förstört mig själv .
som vanligt känner jag att livet är hopplöst ,
det har nog ingen mening för att livet är meningslöst ,
jag fejkar mina skratt o försöker att le ,
jag går ut o kollar runt men det finns inget att se ,
allt ser likadant ut i mina ögon .

jag har förstått att jag inte ska vara här , att jag inte passar in ,
jag kollar ner i marken , kanske finner jag lyckan där ?
jag har förskt så många gånger ,
men tabletter hjälper inte längre ,
sorgen o smärtan sitter för långt in för att den ska nå .

jag vill se allas ansikten för en sista gång ,
bara se deras ögon fyllas med tårar ,
när jag sedan somnar in ,
in i drömmen som jag drömmer varje natt . <3




Fri vers av e-carlsson
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-09 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-carlsson
e-carlsson