Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\'pappa\'


christer .

du hatar att jag är starkare än du själv ,
du vet att jag aldrig kommer att prata med dej igen ,
du vet oxå att jag inte älskar dej ,
har aldrig gjort och kommer aldrig att göra .
det sårar dig så djupt och på mig ,
aa , på mig så känns det knappt .




Fri vers av e-carlsson
Läst 273 gånger
Publicerad 2008-06-08 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-carlsson
e-carlsson