Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vågar för jag älskar, gråter, ler och minns.


Var uppriktig, för det finns någon som tror på dig.
Var stark, för det finns ännu så mycket att nå.
Var modig, för det finns så mycket att våga.
Var en vän, för vänskap kommer alltid tillbaka.
Var generös, och glöm det du gav.
Var ödmjuk, för vi alla har våra svagheter.
Våga titta upp, skratta, älska och inspirera andra.




Fri vers av Michelangelo
Läst 579 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-09 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michelangelo
Michelangelo